2012.12.24.@ 16.12

Lilu: “A Holdról is látni nálunk a dekorációt!”

Az RTL Klub műsorvezetője le sem tagadhatja, mennyire imádja az ünnepeket, és nem bánja a túlzásokat sem a díszítést, sem a karácsonyi főzőcskézést illetően!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cosmo: Melyik volt a legemlékezetesebb karácsonyod?

Lilu: Húú, nehéz dönteni, ezért két ilyen alkalmat is mondanék. Az egyik, amikor a férjemmel először karácsonyoztunk együtt, mert szuper érzés volt arra gondolni, hogy „De jó, hogy nem csak egy fedél alatt lakunk, hanem még közösen is ünnepelhetünk!”. A másik pedig a kisfiam születése után volt: Dávidot beöltöztettük egy irtó cuki Mikulás jelmezbe, betettük a fa alá, és nem győztünk gyönyörködni benne. Na meg rommá fotóztuk, mert minden pillanatot meg akartunk örökíteni!

Cosmo: Hogyan dekorálod ünnepekkor az otthonotokat?

Lilu: Nagyon egyszerűen: úgy, hogy még a Holdról is látszódjon! (hatalmas nevetés) Az asztalon például van egy akkora adventi koszorú, mint egy malomkerék. Édesanyám csinálta, és megtalálható rajta az élővilág összes állata, szárnyas angyal, és amit csak el tudsz képzelni. De a fényfüzéreket és az egyéb világító bigyókat is imádom. Például idén szeretnék egy rénszarvast, amit ugyan szépnek nem mondanék, de annál giccsesebb. Az egész lakásunk fehérben és ezüstben pompázik, a karácsonyfánk pedig egészen a plafonig ér, és évek óta olyan díszekkel aggatom tele, amelyek gyerekjátékokat idéznek. Vagyis kisautóval, síelő Mikulással, hóemberrel, szóval a fenyőből szinte semmi nem látszik!

Cosmo: Az ünnepek alatt nemet tudsz mondani a finomságokra?

Lilu: Kizárt dolog! Főként azért, mert a családunkban mindenki remekül főz, és amiket anyukám csinál, pedig egyenesen odáig vagyok. Ilyenkor klasszikus ételekkel készül, például leheletvékony, ropogósra sült rántott csirkével. Azért én is kiveszem a részem a főzőcskézésből, és szívesen rukkolok elő új receptekkel, amikre általában az interneten bukkanok. Tavaly például olyan gubát készítettem, aminek csak az egyik felét szórtam mákkal és vaníliapudingot adtam hozzá, míg a másik mandulás-diós ízesítésű volt, marcipános krémmel. Hmm, egyszerűen imádom az ünnepeket!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss