2012.12.27.@ 16.12

Éder Krisztián: “Ünnepekkor sem állok le!”

Ez aztán a pörgős tempó: Krisztián nemcsak karácsonykor megy egyik helyről a másikra, hanem a szilvesztert is akkor élvezi igazán, ha zajlanak körülötte az események!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cosmo: Milyen számodra egy tökéletes szilveszteri buli?

Krisztián: Általában több helyre is elnézünk a barátaimmal az este alatt. Mondhatni hangulat- és bulifüggő a dolog. Ha valahol nem annyira pörög a történet, akkor átnézünk egy másik helyre. Az idei szilveszter elég húzós lesz, ugyanis egy koncertem is lesz éjfél előtt, amit hosszas próbák előznek meg, és ezt valószínűleg egy hajnalig tartó parti követi majd.

Cosmo: Neked mi jelenti az igazi ünnepet?

Krisztián: Az, hogy végre hazamehetek a családomhoz. Anyukám mindig a kedvenceimet készíti el, például aranygaluskát, és amíg öcsém nem ért utol a növésben egész jól ki is tudtam használni. De mióta súrolja a tizennyolcat, többnyire semmi nem marad a finomságokból, mire hazaérek. Szenteste egyébként valóságos rituálé zajlik nálunk: először ellátogatunk a nagyszüleimhez, majd a másik nagyszüleimhez, onnan pedig hazamegyünk, és kicsit később ők jönnek át hozzánk. Vagyis nem mondhatom, hogy unatkoznánk!

Cosmo: Teszel fogadalmakat újévkor?

Krisztián: Régebben mindig tettem, de idővel rájöttem, hogy teljesen felesleges egy konkrét időponthoz kötni a dolgokat. Ha valamit el akar érni az ember, vagy valamin változtatni szeretne, akkor az csak és kizárólag akarat és erő kérdése. Nekem az egyik ilyen aktuális „fogadalmam”, hogy minél mélyebben bele szeretném ásni magam a fotózásba. Már egy jó ideje rajta vagyok, de az elmúlt év még több teret engedett a kibontakozáshoz. Remélem, hogy 2013 is hasonló év lesz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss