1 perc CosMosoly: James Franco Biebernek sem utolsó

Az Óz a hatalmas sztárja, James Franco egy remek paródiát készített Justin Bieber Girlfriend című számára, méghozzá Selena Gomez egyik legjobb barátnőjével, Ashley Bensonnal karöltve… Úgy tűnik, hogy egy pikáns kis bosszúról van szó!

1 perc CosMosoly: James Franco Biebernek sem utolsó

James imád szerepelni és poénkodni: jelent már meg részegen válogatáson, került már meztelen fenekével a címlapra, és bármi másra is hajlandó, ha mások megbotránkoztatásról van szó. Most úgy tűnik, hogy az új barátnője, Ashley Benson (Pretty Little Liars) beszélte rá egy őrültségre, aki segített neki összedobni ezt a vicces kis klipet.

Van egy olyan érzésünk, hogy Selena is részt vett az ötletelésen, aki a szakításuk után eléggé be van rágva Justinra. Főhet ám a kis Justin feje, hiszen a videó máris hatalmas népszerűségnek örvend, alig pár óra alatt rengetegen csekkolták a paródiát.

James és a csajok a Spring Breakers című film forgatáson ismerkedtek meg

Két dolog biztos: egy, hogy James-nek sokkal jobban áll a kapucnis felső és a baseballsapka, mint Justinnak. És kettő: James ezzel a kis klippel ráerősített az október óta tartó találgatásokra, miszerint új barátnője a nála tizenegy évvel fiatalabb színésznő, Ashley Benson…

Még több

friss