2013.01.09.@ 02.01

3 jel, miszerint Ryan és Eva tényleg, igazából, 100%-osan szakítottak

Egyre több a bizonyíték arra, hogy a világ egyik legszexisebb pasija, Ryan Gosling újra szabad préda. Íme néhány árulkodó dolog, ami okot adhat a világ lányainak arra, hogy újra bizakodjanak, van még esélyük a sztárnál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 jel, miszerint Ryan és Eva tényleg, igazából, 100%-osan szakítottak

Ryan Gosling és Eva Mendes körülbelül másfél éve vannak együtt, de ez alatt az idő alatt már számtalanszor felröppent a hír, hogy nincs minden a legnagyobb rendben a kapcsolatukkal. Még tavaly december elején úgy tűnt, hogy minden problémájukat sikerült rendezniük, hiszen egyre gyakrabban lehetett őket együtt látni, de úgy tűnik, hogy ismét van ok arra, hogy kettejük szakításáról suttogjanak. Ezúttal három olyan jelet is elárulunk, ami arra utal, hogy Ryan Gosling ismét szingli!

1. Utoljára december elején találkoztak egymással. Ugyan azzal védekeznek, hogy Ryant másik városba szólította a munkája, de akkor is furcsa, hogy a pár még az ünnepeket sem töltötte együtt, nem?

2. Ahogy azt megírtuk, Ryan legutóbbi filmje forgatásán igen közel került Rooney Marához, és le sem tagadhatták, hogy vibrál köztük a levegő. Ez bizonyára akkor is rosszul érintette Eva Mendest, ha Ryan hűséges maradt.

3. Ryan új filmjének a premierjére az édesanyját vitte magával, míg Evát úgy kapták lencsevégre, hogy búskomoran sétálgatott az utcán. Ha akkora nagy lenne a szerelem, akkor tuti, hogy a bemutatót nem hagyta volna ki a színésznő.

És most halljuk: szerintetek van még esélyük arra, hogy ismét boldogok legyenek együtt, vagy csípjük el a következő járatot Los Angeles felé?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss