Bulibeszámoló Blue Ivy első szülinapjáról

Te emlékszel még rá, hogy mit kaptál az első szülinapodra? Mi bevalljuk őszintén, már nem igazán. Minden bizonnyal Beyoncé kislánya, Blue Ivy sem fog emlékezni az első nagy bulijára, amelynek tiszteletére, a szülei jócskán a zsebük mélyére nyúltak!

2013.01.16. 10:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bulibeszámoló Blue Ivy első szülinapjáról

Méregdrága ajándék, luxusparti, és elit vendégsereg – röviden így jellemezhetnénk Jay-Z és Beyoncé közös kislányának első születésnapi zsúrját. Na de lássuk csak azokat a számokat!

Mivel a kék borostyán, amelyről a kislány a nevét is kapta, éppen az évnek ebben az időszakban nem virágzik, így az énekesnő beérte helyette rózsaszín és fehér rózsákkal, amelyeket 93.000 dollárért (azaz 20 millió forintért!) vásárolt. Természetesen a dekorációt nem tudta le ennyivel, a partira érkező babasereget ugyanis luxusjátékok várták, amelyekre egyenként közel 30.000 dollárt (6 és fél millkó forintot) költött. A nap fénypontja persze Ivy ajándéka, a 17 millió forintot érő, gyémántokkal kirakott Barbie volt. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy a második szülinapjára, amin bizonyára überelni szeretnék majd az idei partit, mi mindennel rukkolnak majd elő a sztárszülők…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss