Best of Celebfight: az 5 legemlékezetesebb sztárháború

A bulvárlapok másról sem beszélnek, mint Mariah Carey és Nicki Minaj háborújáról: ahol csak tudnak, beszólnak egymásnak. Persze nem csak ők szórakoztatják ezzel a közönséget – figyelj, vicces bunyós videóink is vannak!

2013.01.19. 02:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Best of Celebfight: az 5 legemlékezetesebb sztárháború

1. A két American Idol-zsűritag, Mariah és Nicki már a próbafelvételeken is hajba kapott, szegény Keith Urban csak ült közöttük, és nagyokat pislogott… A néhány napja elindult új évad szezonnyitójában sem tudtak viselkedni, élő adásban osztották egymást. Néhányan azt mondják, ez is csak a pruducerek húzása a nézettség növelésére, hiszen a két díva már 2010 óta ismeri egymást, és még közös dalt is készítettek…

Nézd meg a balhét is, olyan, mint a Mónika Show:

2. Kiefer Sutherland néha az életben is néha Jack Bauernek képzeli magát! Az 2009-es MET gálán például amikor a divattervező Jack McCollough belekötött Brooke Shieldsbe, Kiefer azonnal ott termett, és egy jól irányzott bal egyenessel kiütötte a skót tervezőt. Úgy látszik ez esetben nem számított a közös származás (Kiefer is skót felmenőktől származik), a lovagias ügyet nem a kocsma előtt intézték el!

3. Madonna és Lady Gaga viszálya nem éppen friss keletű, és per pillanat úgy tűnik, a pop nagyasszonya javára dől el. Bár a balhét úgy tűnik inkább a rajongók gerjesztik, mindkét énekesnő szépen profitál belőle. Mi azért élünk a gyanuperrel, hogy ők ketten nem annyira utálják egymást! Találtunk is egy közös videót, ahol az amerikai Saturday Night Live című komédia show-ban elég jól érzik magukat együtt, és totális viccet csinálnak a veszekedésükből!

 

4. Rihanna és Beyoncé sem bulizik túl sokat együtt… és ennek feltehetően Jay-Z az oka. Amikor a producer a szárnyai alá vette az akkor még alig húszéves Rihannát, Beyoncé éppen szólókarrierje építésével volt elfoglalva. Amikor azonban tejedni kezdett a hír, hogy Jay a kelleténél kicsit többet foglalkozik új protezsáltjával, Lady B azonnal véget vetett a viszonynak. Rihanna azonban nem csak ebbe az egy viszonyba kavart be! Gwyneth Paltrow is sírva hagyta el a buli helyszínét, amikor az Olimpia záróeseményén Chris Martin többmillió néző előtt smúzolt aktuális duettpartnerével…

5. Christina Aguilera éveken keresztül firkálta Kelly Osbourne-t a súlya miatt. Azt nem tudjuk, miért éppen Ozzy lányát szúrta ki magának, de tény, hogy ahol tudta, szapulta szegényt. A kocka azonban fordult! Most Kelly a sudár, és X-tina az aki magára szedett néhány kilót. A rokker lánya nem rest törleszteni a szőke énekesnőnek! Pedig szerintünk teltkarcsún is szuperül néz ki!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss