2013.01.22.@ 12.01

Kiderült, miről csevegett Palvin Barbi és Spielberg

Pár napja már mutattunk egy fotót, amelyen a világ legsikeresebb magyar modellje (és egyben a februári Cosmo címlaplánya) az Oscar-díjas rendezővel pózol, de most Barbi azt is elárulta, miről beszélgettek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, miről csevegett Palvin Barbi és Spielberg

Barbi és Steven Spielberg egy nappal a Golden Globe-gála előtt találkoztak egy VIP-partin, amit Beverly Hillsben tartottak. A magyar modellre, akit a Cosmopolitan újságírója és a Golden Globe-díjat odaítélő bizottság (hivatalos nevén: a Hollywoodi Külföldi Tudósitók Szövetsége) tagja, Návai Anikó hívott meg a Los Angeles-i eseményekre, sok sztár kíváncsi volt a buliban, de Steven szinte kisajátította őt magának. Minderről Barbi így mesélt: „Megkérdezte tőlem, nem érdekel-e esetleg a színészkedés. Furcsán éreztem magam, mert nem akartam azonnal rávágni, hogy ‘Igen, igen! Színésznő akarok lenni!’. Az elég nyomulósnak tűnt volna. Szóval totál zavarba jöttem, és végül azt válaszoltam: ‘De persze, érdekel. Végülis mindenkit szeretne filmekben szerepelni, és a modellkedés is nagyjából arról szól, hogy eljátszom egy szerepet.” Ügyesen kivágta magát, ugye?

„Aztán elmeséltem neki azt is, hogy korábban énekeltem, méghozzá magyar népdalokat – mesél tovább Barbi. – Amikor elmondtam neki, hogy 13 éves korom óta felhagytam az énekléssel a modellkedés miatt, ő azt válaszolta, hogy imádja a magyar dalokat és a magyar népzenét.” Nagyon kíváncsiak vagyunk, lesz-e folytatása ennek a sztorinak! Hm, azt egyébként hallottátok, hogy már szereplőket keresnek a Jurassic Park 4-hez, aminek természetesen Steven lesz a producere?

Egyébként több színésszel is el tudnánk őt képzelni közös filmben, miután annyi sztárral készült már közös fotója. Szerintetek ki mellett néz ki legjobban?

Leo DiCaprióval

Eva Longoriával

Jeremy Irons-szal


Amanda Seyfrieddel


És persze Justin Bieberrel

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss