2013.01.25.@ 00.01

Légy trendi „királylány”!

Ha életed nagy napja előtt állsz, bizony teljesen normális, hogy olykor kétségek gyötörnek és a fejedben gyakrabban gyullad ki az a bizonyos piros lámpa. Ebbe az érzésbe képesek vagyunk magunkat totálisan belelovalni, de hidd el, minden idegeskedés teljesen felesleges. Ha ránk hallgatsz, inkább vedd kezedbe az irányítást és élvezd, hogy olyan trendi esküvőt szervezhetsz magadnak, amilyet megérdemelsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Légy trendi „királylány”!

Talán már saját bőrödön megtapasztaltad – ha szerencséd van csak távolabbról nézve -, hogy bizony a szervezés stresszel jár, pláne, ha a szóban forgó illető nagy napjáról van szó. Senki nem szeretne besülni a szerettei előtt, ezért belead apait, anyait, aminek gyakran az a végeredménye, hogy a túlszervezettség miatt elveszti varázsát a nagy napod. Hogy ezt elkerüld, íme, egy tuti tipp!

Ússzatok a boldogságban!

Tudjuk, hogy a helyszín megválasztása alapjaiban döntheti el az estéteket, ezért jól gondold át, hol szeretnétek vendégül látni családtagjaitokat, barátaitokat. Egy esküvő mindig okot ad a romantikára, amire érdemes ráerősíteni, mondjuk a víz tükrén csillogó holdfénnyel és a Dunán úszva eltöltött vacsorával, hiszen egy különleges naphoz különleges helyszín dukál!

Az Európa Hajó a Lánchíd szomszédságában található, melynek fedélzetéről lenyűgöző panoráma tárul elénk, így (is) feledhetetlenné téve az estéteket. A Dunán ringatózva járhatod el életed párjával közös életetek első táncát, akár 120 meghívottad társaságában.

Mi kell még a boldogsághoz?

Az Európa Hajó számtalan meglepetést tartogat, hiszen ahogyan helyzetét, úgy képes „külsejét” is változtatni, ezért a díszítésnek csak a képzeleted szabhat határt! A hajó csapata készséggel áll a rendelkezésedre és minden segítséged megadnak ahhoz, hogy a saját egyéniséged, ízlésed szerint formálhasd át a Duna-királynőjét, így a sok stressztől megszabadítva teljes vállszélességgel koncentrálhatsz az elképzeléseidre és élvezheted a szervezés örömére.

Az esküvői menüről Tanács Attila, olimpiai bajnok ételszobrász gondoskodik, aki a nemzetközi és magyaros fogásokat laktóz-glutén vagy vegetáriánus módon is el tudja készíteni, így nemcsak a helyszínt illetően járhatsz az élen, hanem a menüt ízlelve is leveheted vendégeidet a lábukról.

További információk!

Címkék: hirdetés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss