2013.01.28.@ 16.01

Wow! Katy Perry eljegyzésre készül

Ez aztán a meglepő fordulat! Az énekesnő és pasija, John Mayer még szinte be sem jelentették hivatalosan, hogy együtt vannak, a hírek szerint máris az esküvőt tervezgetik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Wow! Katy Perry eljegyzésre készül

Katy Perry a bizonyíték arra, hogy sosem szabad feladni a szerelembe vetett hitet! Még egy éve sincs, hogy véget ért a házassága Russel Brandel (ami körülbelül tizennégy hónapig tartott), de máris újabb esküvőre készül. John Mayerrel először augusztus környékén buktak le, hogy randiznak egymással, és senki sem jósolt nekik hosszú jövőt. Ám ők mégis komolyan gondolják a kapcsolatukat, olyannyira, hogy a zenész karácsonykor egyenesen Katy apukájától kérte meg a lány kezét. „John az ünnepeket Katy szüleinél töltötte, így tökéletes volt az időzítés arra, hogy feltegye a nagy kérdést. A papa, Keith természetesen áldását adta a kapcsolatra, mivel látja a lányán, mennyire boldog, és John-ban megtalálta az igazit.ó” – súgta meg az énekesnő közeli ismerőse.

Katy ujján egyelőre még nem csillog eljegyzési gyűrű, mert a leendő vőlegény még nem találta meg a tökéletes darabot. A hírek szerint egy csodás vintage darabra vadászik, mert az illik tökéletesen a vagány csajszihoz. Mi már nagyon várjuk, hogy meglessük a különleges ékszert, és gratulálunk Katynek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss