2013.01.31.@ 05.01

A világ legbrutálisabb luxusajándékai

Az, hogy Kim Kardashian egy 150 millió forintos luxusautót vásárolt Kanye-nak, szinte eltörpül ezek mellett az őrült ajándékok mellett. Igaz, nem könnyű egy olyan sztárt meglepni, akinek megvan mindene, de mi azért most egy kicsit azért meglepődtünk…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A világ legbrutálisabb luxusajándékai

Brangelinák és a nagy zuhé

Amikor Brad megkapta a helikoptert Angie-től (csak úgy), már bimbammoztak a harangok, hogy ez a pár egy kicsit túllőtt a célon! De csak aztán jött a java! Tudtátok, hogy a vízesések eladók? Ezt kapott ugyanis Brad karácsonyra. Legalább van egy helikoptere is, amivel röpködhet felette.

A ragyogó Posh és Becks

Victoria mással már nem igazán tud a címlapokra kerülni, mint határtalan költekezéseivel. Legutóbb egy közel 170 millió forintos autóval ajándékozta meg a férjét, amiért cserébe David egy 4 milliárd forintot érő gyémánt nyaklánccal kedveskedett. Úgy tűnik, mindketten rajonganak a csillogó és felesleges cuccokért!

Hány keréken gurul Mariah és Nick?

A 85 millió forintos Rolls Royce rendszámtábláján az áll: „Mommy MC”, és az énekesnő szülés utáni ajándékképpen kapta. Való igaz, egy csomag pelenkával meglepni eléggé ciki lett volna, de vajon tényleg szükség volt egy újabb autóra?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss