2013.02.06.@ 01.02

Mit keres Eva Longoria exe és Chris Brown a bíróságon?

Chris Brown ismét bírósági tárgyalásra készülhet. Kitaláltad, vajon mi miatt? Persze hogy egy újabb erőszakos balhéja miatt…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit keres Eva Longoria exe és Chris Brown a bíróságon?

Karácsonykor felröppent a hír, hogy Rihanna talán kibékül Chris Brownnal, mert egy párizsi bulin összesimulva táncoltak, és hosszan enyelegtek a sötétben. A közös jaccuzzis képek láttán sokan csóválták a fejüket: biztos tudod, mit csinálsz, kislány? A románcot azóta hivatalosan is megerősítették, az énekesnő pedig nem győzi lépten nyomon hangsúlyozni, hogy Chris megváltozott!(Hm, ugye te is emlékszel arra az ominózus esetre, amikor a rapper úgy elverte barátnőjét, hogy szó szerint a kocsiajtó adta a másikat?)

Az agresszív sztár ezúttal Eva Longoria ex-férjével, a kosárlabdázó Tony Parkerrel rúgta össze a port. De menjünk inkább szépen sorban. Tavaly júniusban a New York-i W.i.P. klubban a producer Drake és Chris csúnyán összeverekedett, állítólag pont RiRi miatt. A bunyó annyira eldurvult, hogy az üvegek röpködése közben az egyik eltalálta Tony-t, aki emiatt csúnyán megsérült. Az orvosok csak nehezen tudták kiszedni a sérült retinájából (!) az üvegszilánkokat.


Tony a verekedés előtt

Drake nem tett feljelentést, Tony azonban igen. Egy jogi csavarral azonban nem a két verekedőt, hanem a szórakozóhelyet perelte be kerek 20 millió dollárra! Hogy miért most adott be elmarasztaló dokumentumokat az ügyben? Talán azért, mert Chris Brown néhány nappal ezelőtt ismét verekedésbe keveredett, ezúttal Frank Ocean producerrel egy parkolóhely miatt (Ezért tényleg érdemes volt…)

Így nézett ki a bár a bunyó után

Tehát Tony Parker bizonyítékokat nyújtott be arra vonatkozóan, hogy a W.i.P. Clubnak be sem lett volna szabad engednie Chris Brown-t, Rihanna pedig azt nyilatkozza: ez a fiú a megtestesült harmónia! Hm… hát mi azt valahogy másként képzeljük el!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss