2013.02.21.@ 11.02

Így telt Rihanna 25. szülinapja

Teljesült az énekesnő legnagyobb álma: pasijával, Chris Brownnal kettesben ünnepeltek Hawaii-on, és úgy tűnik, hogy még legjobb barátnőjével, Katy Perry-vel is kibékültek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így telt Rihanna 25. szülinapja

Az énekesnőt és pasiját először a parton látták sétálgatni meglehetősen furcsa szerelésben (RiRi egy tangás bikinialsót, és egy átlátszó kendőt viselt, Chris Brown pedig egy sportnacit, ami a combja közepéig volt lehúzva), majd ugyanebben szettben elmentek bulizni is egy helyi klubba. Hajnalig partiztak, és a vendégek elmondása szerint úgy ölelgették és puszilgatták egymást végig, mintha 13 éves szerelmes kamaszok lennének.

Úgy tűnik, az ünnepi hangulattól Katy Perry is megenyhült, aki az elmúlt hetekben kerülte az énekesnőt, és a következő megható szöveget posztolta RiRi Twitter-falára: „LEGYEN NAGYON BOLDOG 25. SZÜLINAPOD, bébicsajszi! Bárcsak ott lehetnék, és meginnánk pár Mai-Tait, aztán megmondanánk az utálkozóknak, hogy k*** be!” Nagyon bízunk benne, hogy ha már Katy is áldását adta Rihanna és korábbi bántalmazója kapcsolatára, akkor talán tényleg minden rendben van közöttük.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss