2013.03.07.@ 13.03

Egy Twilight-sztár is esélyes Christian Grey szerepére

Hiába szóltak a hírek már hetek óta arról, hogy szinte tutira Ian Somehalder kapja A szürke ötven árnyalata főszerepét, most vetélytársa akadt. Kíváncsiak vagytok az új befutóra?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy Twilight-sztár is esélyes Christian Grey szerepére

Nagy verseny tombol hollywoodi szívtiprói között, hiszen mindenki magáénak akarja az ölltönyös milliárdos szerepét. A legújabb hírek szerint aki még reménykedhet abban, hogy megkaparintja a készülő mozi főszerepet, az, nem más, mint Taylor Lautner. És hogy mi a pletykák alapja?

Nos, kiderült, hogy A szürke szerzője és a Twilight farkasa az egyik Oscart megelőző partin hosszasan beszélgetett valamiről… Az egyébként tuti, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart nem  szerepelnek majd a filmben, hiszen akkor túl direkt lenne az utalás arra, hogy egy Alkonyat-fanfictionről van szó, de mivel E. L. James hatalmas Twilight-fan, nem csodálkoznánk, ha a vámpíros saga stábjából választaná ki Christiant. Egy érv azonban Taylor ellen szól: az író szeretné, ha a forgatókönyv szövege a lehető leghűbb maradna az eredetihez képest, Taylor viszont túl fiatal Mr Grey-hez képest. Ti egyébként mit szólnátok Lautnerhez?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss