2013.03.11.@ 11.03

Ismered Hermione cuki tesóját?

Üdv Hollywoodban, szépfiú! Emma Watson öccse, a 20 éves Alex egyre komolyabb munkákat kap, és hogy mennyire igyekszik felzárkózni az A-listás pasikhoz, azt az egyre vastagabb bicepsze is mutatja…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismered Hermione cuki tesóját?

Emma Watson öccsét láthattad már a Harry Potter-filmekben is, ahol statisztaszerepben tűnt fel (a lenti képen ő az a szöszi kissrác Ron mellett), de azóta eltelt pár év, és azóta Alex már a Burberry egyik kedvenc arca lett.

Persze a nővére is segített neki a karrierépítésben (a fiú minden egyes premierre elkíséri, és profin smúzol), de nincs is ezzel semmi baj: örülünk, hogy egy ilyen sármos sráccal bővül a kedvenc pasijaink listája! Az arca egyébként olyan, mintah copy-paste-tel másolták volna le Emma pofiját, és hozzáadtak volna egy kis arcszőrzetet, hogy meg lehessen őket különböztetni.

A Burberry-kampányban gyönyörű közös képek is készültek róluk, de a kedvencünk mégis az a sorozat, amit Harry Crowder készített Alexről. Less bele a backstage-videókba, amik talán még dögösebbek, mint a kész fotók:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss