2013.03.14.@ 12.03

Két új előzetes A burokból

Ezekben a friss videókban nem csak a március 28-án bemutatásra kerülö filmből láthatsz vadiúj részleteket, de megszólal bennük a két főszereplő és az írónő, Stephenie Meyer is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Két új előzetes A burokból

Az év egyik legjobban várt filmje a jövőben játszódik, amikor a Földet már elfoglalták a Lelkeknek nevezett idegenek, és megszállták az emberek testét. Melanie (Saoirse Ronan) és Jared (Max Irons, akivel interjút is készítettünk, keresd az áprilisi Cosmóban!) valamilyen csoda folytán túlélték az inváziót, de nem ismernek önmagukon kívül egyetlen embert sem.

Természetesen egymásba szeretnek, de mielőtt elkezdhetnének boldogan élni, míg meg nem halnak, a csajt elrabolják az idegenek és belőle is üres Lelket csinálnak. Jared nem is tudja eldönteni, hogy meneküljön-e a volt barátnője elől, vagy megpróbálja valahogy visszaszerezni az igazi lelkét. Mivel a Gattaca rendezője készíti a filmet, egész biztos, hogy izgalmas és elgondolkodtató sci-fi lesz belőle, de ez látszik a második videónkban is, csekkold:

Stephenie Meyer egyébként nem rég bejelentette, hogy már dolgozik a regény folytatásán, és szeretné, ha még idén megjelenne. Annak mi is nagyon örülnénk, szóval húzz bele Stephenie!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss