2013.03.15.@ 16.03

Hol látod legközelebb a Twilight sztárjait?

Van élet Bella és Edward után? Úgy tűnik, nagyon is! Bár Taylor Lautner nem játszhatja el Christian Grey-t, azért van mit várni a következő hónapokban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hol látod legközelebb a Twilight sztárjait?

Úgy tűnik, Kristen egy időre szünetet tart! Még hónapok telhetnek el, mire elkezdőik a Focus című romantikus film forgatása, utána azonban azonnal belevág a Hófehér következő részébe. Szerencsére jövőhéttől, március 21-étől látható az Úton adaptációja nálunk is. Bár a kritikusok fanyalognak, mi tutira megnézzük!

Vajon Robertnek sikerül egy újabb filmet sikerre vinni, vagy egy újabb bukás vár rá? Bármennyire is szeretjük, tény, hogy nagyon nehezen tud kitörni Edward szerepéből. Legközelebb egy Ausztráliában játszódó futurisztikus westernben láthatjuk újra. Talán távol Amerikától végre kiheveri majd, hogy tönkrement a kapcsolatuk Kristennel. És ki tudja, talán ez a filmje lesz majd az új Mad Max!

Taylor úgy döntött, lazít egy kicsit, és boldogan mondott igen-t Adam Sandlernek, aki már nagyban készíti elő a nyár egyik vígjátékát, a Nagyfiúk második részét. Valószínűleg nem tudja majd lenyomni a Másnaposok folytatását, de mi az elsőt is nagyon szerettük!

Talán a legelfoglaltabb (vagy neki van a legjobb ügynöke?) az Alkonyat bandából Kellan Lutz. A Syrup című akciófilm és a Java Heart (szintén lövöldözős, üldözős, rohangálós) már dobozban van, és már forgatja is a Tarzan filmváltozatát! Jane szerepében Spencer Locke-ot láthatjuk majd. Kicsit irigyeljük, amiért egy indán fog lógni Kellannel…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss