2013.03.25.@ 12.03

Beckham megmutatta szexi tetkóját

Persze nem is a tetoválás annyira dögös, hanem az, ahogy végigfut a focista formás felsőtestén. Tőlünk akár kínaiul is lehetne a rávarrt felirat, akkor is tetszene – nahát, és tényleg kínaiul van!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beckham megmutatta szexi tetkóját

David nemrég Ázsiában járt, ugyanis a kínai futball tiszteletbeli nagykövetének nevezték ki, és emiatt részt kellett vennie pár partin. Az egyik pekingi rendezvényen már eléggé unhatta magát, mert egyszer csak fogta magát, feltűrte az ingjét, és eldicsekedett a nézőknek a vadiúj tetkójával. Ez egy ritka pillanat volt egyébként, mert a srác magánügyeként kezeli a tetkóit, és nem szívesen villog velük. Most azért tehetett kivételt, mert a szöveg egy kínai bölcsességet takar, és ezzel ultranagy népszerűséget válthat ki a pandák hazájában. “Élet és halál előre el van rendelve, a rang és vagyon viszont Istentől van” – mondja a bölcsesség, amivel feltehetően David is mélyen egyetért. Hiába, a srácnak nem sok oka lehet a panaszra…

Beckham nyakkendőben focizik

Amiben nagyon jó: David nem csak sporttal és modellkedéssel foglalkozik újabban, hanem mint kiderült, kiváló üzletember is. Barátjával, Gordon Ramsay-vel jelenleg közös éttermük megnyitásán dolgoznak, ami szeptembertől várja majd a mediterrán ízek kedvelőit.

Mi jöhet még: Ugyan csak nyárig köti a srácot szerződés az új csapatához, a Paris Saint-Germain-hoz, ő mégis hosszútávra tervez a franciáknál. Oly annyira, hogy szeretné, ha a következő gyermekük (reményei szerint ismét egy kiscsaj) Párizsban születhetne meg.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss