2013.03.28.@ 15.03

Szavazz: ki A burok legszexibb pasija?

Saoirse Ronan, A burok főszereplője nagyon nehezen tud választani a két helyes srác közül A burok című filmben, és mi igazából totál együttérzünk vele. Te melyikkel randiznánk szívesebben?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szavazz: ki A burok legszexibb pasija?

Jake Abel: a srác mellett szól, hogy nagyon szexi hangja van! Hallgass csak bele a Long After I Die című dalba, amit a The Mumblers frontembereként ő énekel.

Sőt, ha hozzátesszük azt is, hogy a két tagú bandát a menyasszonyával, Allie Wooddal alapította, azzal még jobban nehezítjük a másik srác, Max esélyeit, ugye? A 25 éves színész egyébként A burkon kívül már a Komfortos mennyországban is együtt játszott Saoirséval, és láthattad őt A negyedikben és a Pery Jacksonban is. Még azt is érdemes tudnod róla, hogy rajong a kutyákért, jelenleg három is van neki, és versenyben volt Edward Cullen szerepéért is, és csak az utolsó körökben esett ki!

Max Irons: nem sok színésznek van ilyen szép és tekintélyesen hosszú neve, mint a brit srácnak: Maximilian Paul Diarmuid Irons. A 27 éves Max egyébként Jeremy Irons fia, de ha azt hiszed, hogy emiatt nem kellett megdolgoznia a sikerekért, tévedsz: Max úgy járt az Oxfordra és a művészeti akadémiára is, hogy diszlexiás, szóval kétszer úgy kellett igyekeznie, mint a többieknek. A karrierjét a Burberry és a Mango arcaként kezdte, majd jött A farkas és a lány, és most A burok, amiben több izomfitogtató jelenetben is bizonyítja, hogy felkészült arra, hogy ő legyen az új kedvencünk. Szóval halljuk, neked melyik pasi szimpatikusabb a kettő közül?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss