Egy hónap, és indul a Vámpírnaplók testvérsorozata!

Klaus-rajongók, figyelem! Már csak alig négy hetet kell várni és indul az a sorozat, aminek Joseph Morgan az abszolút főszereplője. Egyre több minden derült ki a sztoriról, figyelj – sőt, itt vannak az első képek is!

2013.03.29. 11:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy hónap, és indul a Vámpírnaplók testvérsorozata!

A Vámpírnaplóknak akkora a sikere, hogy a rendezők úgy döntöttek, hogy egy úgynevezett spin-off sorozatot indítanak a szériából. Ennek a sztorinak az eddig gonosznak hitt Klaus áll majd a középpontjában és az ő szemszögéből mutatják be a történetet. A lényege, hogy visszatér New Orleans francia negyedébe, amelyet évszázadokkal ezelőtt segített felépíteni.

Az első kép a The Originalsból


Fotó a forgatásról: Joseph és Charles Michael Davis

Ráadásul ismét felbukkan a pártfogoltja, Marcel és a tesója, Elijah is. New Orleansban a boszorkányokkal kell majd megküzdeniük, akik összeesküvést szerveznek a város vezetői ellen, és a csatározások olyan hosszadalmasak lesznek, hogy már most biztos, hogy nem csak egy évad készül majd a sorozatból. Kíváncsiak vagyunk, mi minden derül majd ki a Klausról, akit a Vámpírnaplókban mindenki rajogva utált, de most talán ő lesz majd az abszolút kedvencünk… A The Originals, vagyis Az Ősök április 25-én indul, vagyis már tényleg nem sokat kell várnod, ha gyönyörködni szeretnél Joseph Morganben.

A félmeztelen Joseph és Elijah

Ha már nem bírod ki addig, akkor nézd meg a 32 éves sztár rövidfilmjének, a Revelation-nek a trailerét. Joseph nemcsak a rendezői szerepet próbálta ki, hanem a forgatókönyvet is ő írta.

Emlékszel, mikor Joseph Budapesten járt?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss