2013.03.30.@ 02.03

Mitől fogyott le Stephenie Meyer?

Nincs nap Twilight-hírek nélkül! Most éppen a szerző, és annak súlya körül megy a felhajtás, Stephanie ugyanis új formájában jelent meg A burok New York-i premierjén!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mitől fogyott le Stephenie Meyer?

A szokásos kardiotréning helyett az írónő más módszert választott: minden munkenap végén fut pár kört a háza körül! „A nővérem őrült mód megszállott futó, és nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy én is elkezdtem ezt a sportot! Azóta közös terveket sző, és próbál rábeszélni mindenféle versenyekre… Pedig én még azt sem döntöttem el, hogy szeretem vagy utálom-e ezt a futás dolgot. De az tuti, hogy ez a leghasznosabb fogyókúra, amit eddig próbáltam!” – kommentálta a Twilight szerzője az észrevételeket, miszerint, így közel negyvenhez, szebb mint valaha! Azt nem árulta el, hogy pontosan hány kilót dobott le eddig, de mi így ránézésre minimum 15 kilóra saccolnánk!


Stephenie 2010-ben és most

„A film körüli turné ugyan nem tesz jót a rendszeres mozgásnak, de igyekszem nem elcsábulni a szállodákban, amikor finomságokat látok! Bár nagyon élvezem a sajtókörutat, alig várom, hogy hazaérjek, és megint vissza tudjak állni a napi rutinra.”

Stephanie egyébként Arizonában él férjével és három fiával. New Yorkban még azt is elárulta, hogy A burok a kedvenc története, így aztán nagyon boldog, hogy a film máris kasszasiker! Mi is örülünk ennek, de azért titkon visszasírjuk Edwardot és Bellát…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss