2013.04.03.@ 14.04

Végre érkezik a Némó nyomában 2!

Hurrá, ez már tuti! Kilenc évvel az animációs film gigasikere után bejelentették, hogy Némó és apukája, Pizsi visszatérnek – de ezúttal csak mellékszereplőkként, ugyanis ezentúl Szenilla lesz az abszolút sztár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végre érkezik a Némó nyomában 2!

Persze a memóriazavaros kék palettás doktorhalacska már valószínűleg nem is emlékszik arra, hogy mi történt az első részben, de szerintünk hozzánk hasonlóan te is kívülről fújod a filmet. Ha mégsem lenne így, még van időd újranézni (párszor), mert a bemutató csak 2015. novemberében lesz. A hírt egyébként maga Szenilla jelentette be, jobban mondva az eredeti hangja, Ellen DeGeneres: „Már nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon rég vártam erre! Persze megértem, hogy nem volt ideje a Pixaros srácoknak, mert mostanában épp a Toy Story 16-tal vannak elfoglalva” – viccelődött Ellen.

Szenilla bálnául beszél

Sokat nem árult el a sztoriról, csak annyit, hogy a címe Finding Dory (Szenilla nyomában) lesz, és egy évvel azután kezdődik a cselekmény, ahol az előző rész véget ért. A Pixar közben bejelentette azt is, hogy a történetben több régi szereplő is feltűnik majd – reméljük köztük lesznek a cuki teknősök, Cool és Szotyi is!

“Én mondom, ez nagyon jó lesz!”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss