A Beyoncék elárasztják a világot!

Néhány órája került fel YouTube-ra díva új dala, ami egyben egy üdítőreklám is, sőt, egy vicces visszatekintés a díva korábbi klipjeire. Nem tudtuk összeszámolni, oyan gyorsan táncikálnak, de legalább tíz Beyo is feltűnik benne!

2013.04.05. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Beyoncék elárasztják a világot!

A Beyoncék elárasztják a világot!

A Beyoncék elárasztják a világot!

Fotó megosztása:

Tegnap még az egész világ azt hitte, hogy az a hat másodperces kisfilm, amit énekesnő feltöltött a hivatalos oldalára, egy szimpla klipelőzetes. Most viszont kiderült, hogy egy dögös Pepsi-reklámról va szó, amiben Beyo bemutatja vadiúj dalát is, a Grown Womant. A klipben a sztár egy hatalmas teremben gyakorol, majd amikor kifárad, belekortyol egy Pepsi Max-be. Erre a tükrökben megjelenik egy csomó régi Beyoncé, hogy felvidítsák. Többek között a Bootylicious, a Crazy in Love és a Single Ladies Beyoncéja is lenyom egy-egy gyors, dögös táncot a reklámban. A végén a tükrök apró szilánkokra robbannak, és a díva annyit mond: „Fogadd el a múltad, de élj a jelenben!”

Ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen nagy fordulatra számíthatunk tőle: Beyoncé már több interjúban is elmondta, hogy az új albumával egészen új irányba indul el, mert amióta megszületett a kislánya, őt is kicserélték. Nézegesd végig a fenti galériánkat és szavazz, neked melyik stíluskorszaka tetszett legjobban idáig!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss