Helló, öcsi! Alex Skarsgard tesója bemutatkozik

Ugyanaz a sötét, szexi tekintet, magas termet, és viking vállak: megérkezett Hollywoodba aTrue Blood sztárjának szexi öcsikéje, Bill, hogy főszerepet vállaljon egy horror sorozatban!

2013.04.05. 13:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Helló, öcsi! Alex Skarsgard tesója bemutatkozik

Mondhatnánk, hogy ilyen családi kötelékkel nem volt éppen nehéz a pályaválasztás, hiszen a hét Skarsgard-gyerekből négyen édesapjukat követték a világot jelentő deszkákon. A híres papa nem más, mint Stellan Skarsgard, akit a Good Will Hunting matek professzoraként, a Mamma miában és a Karib-tenger kalózaiban is láthattál. „A családi asztalnál folyton a filmekről és a színészi munkáról beszélgetünk, de szerencsére egyikük sem érezte fontosnak, hogy tanácsokkal lásson el. A munkámért csak én vagyok felelős” – hangzott el az öntudatos Bill szájából.

Bár tízéves kora óta forgat, az áttörés csak 2011-ben jött, amikor Svédország az Oscarra jelölte filmjét, a Simple Simon-t. Az új Anna Kareninában is feltűnt egyébként egy rövid jelenet erejéig, méghozzá svéd partnernőjével Alicia Vikanderrel. Azt pletykálják, hogy több is van köztük, mint munkakapcsolat!

Szerinted melyik Skarsgard-tesó a szexibb?

Jelenleg Famke Janssenel egy horror sorozatot forgat, Hemlock Grove címmel, ami a Netflixen látható, és a bemutatóig már csak két hetet kell várni, aztán a szerencsések elmerülhetnek a sötét és hátborzongató sztoriban! Mi inkább, ha választhatunk, Bill csodálatos kék szemeiben merülnénk el, de ha már ennyire vonzódik a sötét oldalhoz, szívesen viszont látnánk a True Blood-ban is! Bár Bill, saját bevallása szerint inkább a Trónok harcában, vagy a The Walking Dead-ben szerepelne, mert mindkét sorozatnak hatalmas rajongója. Na, mit szóltok az új sráchoz?

Az egyik első kép a Hemlock Grove-ból

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss