Hurrá, készülnek Adele új dalai

Bár a pici még csak hat hónapos, Adele mégsem a díjai polírozásával tölti otthon az időt – képzeld, hamarosan jön az új album, ami egy igazi rocklemez lesz!

2013.04.09. 03:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, készülnek Adele új dalai

A szupersikeres énekesnő nem sokáig élvezte az otthon melegét és nyugalmát a bébi születése után. Bár igaz, ami igaz, egy igazi művész soha nem pihen, akkor is alkot, amikor éppen nem. Az énekesnő korábban azt nyilatkozta: „Nem szeretnék az az előadó lenni, aki évente kiad egy lemezt. Nekem ennél sokkal több idő kell. Lehet, hogy csak 25-26 éves koromra fejezem be a következőt!” Ha pedig az előző két lemez tendenciáját követi, (aminek 19, és 21 volt a címe) akkor vajon ez lesz a 25?

Adele most az nyilatkozta, hogy beleunt, hogy ő a szívszaggató dalok királynője, és valami egészen más irányvonalat szeretne. Már azt is tudni lehet, kikkel melózik együtt: a James Ford – Kid Harpoon szerző/producer párossal, akik dolgoztak már az Arctic Monkeys és a Florance and the Machine zenekarokkal is. Tehát egy biztos: hamarosan már nem csak sírni, hanem bulizni is tudunk majd Adele dalaira!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss