2013.04.14.@ 18.04

Újabb retró sorozat tér vissza?

Alig tettük túl magunkat a Dallas felújításán, lehet, hogy jön az Egyről a kettőre is?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb retró sorozat tér vissza?

Patrick Duffy, mindenki kedvenc Bobby Ewing-ja, egy nap elgondolkodott élete fontos állomásairól és végül ezt nyilatkozta: “Suzanne Sommers – az Egyről a kettőre anyuja – az egyik kedvenc partnernőm volt! Jó lenne megint összehozni a régi stábot és csinálni egy filmet arról, mi történt a karakterekkel az elmúlt években!”

A széria 1991 és ’98 között futott az NBC csatornán, és a helyzetkomikumok központjában az állt, hogy apu és anyu is három-három gyereket hozott a második házasságba akik nem különösebben kedvelték egymást! És persze ne feledkezzünk meg a lökött Cody-ról sem, az unokaöcsről, aki rendszeresen még jobban összekuszálta a szálakat…
Persze Duffy-nak nem véletlenül támadt ez a remek ötlete, hiszen a nosztalgiázás jó üzletnek is bizonyul: a Dallas felújításának első részét közel hétmillióan nézték végig az első héten!

További tárgyalások folynak a Vérmes négyes és a Kaliforniába jöttem ügyében is. A Veronica Mars rajongók pedig aláírásokat gyűjtenek, követelve, hogy zárják le a sorozatot egy filmmel, ami a harmadik évadban olyan csúnyán félbe szakadt! Te melyik visszatérésnek örülnél legjobban?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss