A magyar táncosokért rajong a világ

Simon Cowell viszonylag ritkán osztogat dicsérő szavakat, de a szombat esti brit Csillag születikben Szűcs Zoltán és csapata még a szőrös szívű producert is ámulatba ejtette.

2013.04.15. 10:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A magyar táncosokért rajong a világ

Persze mi tudjuk, hogy nálunk csupa tehetséges ember él és alkot, mégis, erre a világot folyamatosan emlékeztetni kell! Szűcs Zoltán sokaknak ismerős lehet, hiszen annak idején a Hip Hop Boyz tagja volt, de ő a koreográfusa a Dzsungel könyve című musicalnek is. Arra azonban kevesen számítottak a lelkes tehetségkutató-nézők közül, hogy szombat este a Britain’s Got Talent című műsorban látják viszont az Attraction nevű látványszínház vezetőjeként. Ha már így történt, Szűcs Zoliék úgy gondolták, hogy szemet nem hagynak szárazon, és nézőt nem hagynak ülve a székeken! De nézd csak meg te is a produkciót – előre szólunk, hogy minimum 2 zsepi kell hozzá!

Az Attraction egyébként 2004 óta aktív, és, hogy a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, azt ez a példa is bizonyítja! Szurkoljunk együtt a csapatnak, hiszen amit csinálnak, tényleg lélegzetelállító! Hajrá srácok, vigyétek jó hírünket a világba, és innen is gratulálunk a négy igenhez, amivel természetesen továbbjutottak a versenyben.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss