2013.04.16.@ 12.04

Kristen újra összeomlott?

Kristen Stewart nem gyakran zuhan meg, ám most olyan élményben volt része, ami totál megviselte lelkileg. Egy partin nem mással futott össze, mint Liberty Rosszal – tudod, a nővel, akinek a férjét tavaly elcsábította.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kristen újra összeomlott?

Hú, kevés cikisebb jelenetet tudunk elképzelni, mint ha valaki összefut azzal, akinek a pasiját lenyúlta. Szegény Kristennek sikerült összehoznia ezt a kínos találkát! Ugyanis egy zenei fesztiválon, ahol Roberttel bulizott együtt, nem más keveredett közvetlenül melléjük, mint Rupert Sanders egykori felesége, Liberty Ross!


Kristen legszívesebben elbújna, miközben Liberty jókedvűen partizik haverjával, Bonóval

A nő láthatóan felszabadult volt, hiszen azóta új pasija van, és rá se nézett Pattinsonékra. Kristen viszont teljesen lefagyott, Rob karjaiba vetette magát és zokogásban tört ki. Azért le a kalappal Rob előtt, hogy ilyen szuperül kezelte a helyzetet, és még ő vigasztalta a csaját, miközben számára is megalázóak voltak a tavaly történtek. Talán ez a meredek találka mindannyiuknak segít abban, hogy lezárják a múltat és Kristenék kapcsolata még erősebbé váljon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss