Légy egészséges, de ne mondj le az élvezetekről! [x]

Legyünk őszinték: kevesen szeretjük a folyamatos kalóriaszámlálást és az állandó küzdelmet a kilókkal. Sokszor elképesztő belső erő kell ahhoz, hogy az előírt, helyes étrendet, fogyókúrát betartsuk. Az meg különösen nehéz, hogy a tiltott ételekről és italokról lemondjunk. Mert persze mindig azokat a falatokat és kortyokat kell elhagynunk, amiket amúgy a hétköznapokon a legjobban szeretünk!

2013.04.22. 00:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Légy egészséges, de ne mondj le az élvezetekről! [x]

Az egyik leggyakoribb ilyen szerelem pedig nem más, mint a kávé. Amiről bizony van, hogy szintén le kell mondanunk, pedig imádjuk! Jó, hogy felébreszt, de még jobb, hogy tökéletes illata és varázslatos aromája van. Emberek millióit ejtette már rabul a világon, és mi sem vagyunk kivételek!

Mit tegyünk mégis, ha egy diéta, vagy egészségügyi ok, vagy még inkább egészségtudatosság miatt mégis hanyagolnunk kell, legalább részben a koffeint? A válasz meglepően egyszerű: igyunk koffeinmentes kávét! Mert az íze és az illata bizony épp ugyanolyan jó tud lenni, mint koffeines társaié! Ráadásul az élményt is ugyanúgy megteremthetjük: kedvenc csészénk, egy kényelmes kis szék vagy fotel, és máris a miénk a nyugtató kávézás élménye!

A koffeinmenetes élvezetek közül az Inka még hasznos tápanyagokat is tartalmaz, hiszen többféle gabonából és cikóriából készül. Ami pedig a legjobb az egészben: alig van benne energia, tehát nem hizlal, szóval még a legszigorúbb diéták kiegészítője is lehet! Ha pedig már az egészségnél tartunk, jó tudni, hogy a rostoknak hála még az emésztést is segíti, így egész nap megtarthatjuk belső egyensúlyunkat. Miközben a hangulatunk sem romlik, hiszen igazán lemondás nélkül, az élvezeteket halmozva élünk a lehető legegészségesebben!

További információk!

Címkék: hirdetés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss