2013.05.06.@ 12.05

Jön a Szex és New York harmadik része?

Sarah Jessica Parker a minap elmondta, hogy kiugrana bőréből örömében, ha a Szex és Nem York kapna még egy részt a mozikban. A tárgyalások jelenleg is folynak, ám egyelőre nem tudni, hogy a hír mennyire komoly. A gondolattal azért mi is eljátszottunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a Szex és New York harmadik része?

Bár imádjuk a csajbandát, a menő rucikat és a szép cipőket, de ennél talán többre lenne szükségünk egy újabb részhez. Íme három csavar a sztoriba, amivel feldobhatnák a forgatókönyvírók Carrie-ék életét…

Carrie-nek gyereke lesz: Uhh! Na ez ütős lenne, bár valljuk be az már korábban kiderült, hogy Carrie nem igazán gyerekpárti. És bizony azokat a gyönyörű Manolo Blahnikokat sem éppen babakocsi tologatáshoz készítették.

Visszatér Alexandr Petrovsky: Az egykori művész szerető visszatérése tutira felborzolná a kedélyeket. Mr. Big búcsút inthetne a nyugis házaséletnek, és elindulhatna a harc ismét Carrie kegyeiért. Carrie Bradshaw tudja milyen a jó szex, de vajon azt is, hogy milyen a jó házasélet?

Irány a rehab: Miranda, Samantha, Charlotte, és Carrie kissé túllőnek a célon, már ami a Cosmo-fogyasztást illeti, és ezúttal nem egy meseszép tengerpartra mennek üdülni, hanem egy kötelező elvonókúrára. Esetleg néhány vendégszínészt is meginvitálhatnának a nagy kijózanító nyaralásra, Charlie Sheen és Lindsay Lohan tutira nem mondana nemet a felkérésre.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss