2013.05.23.@ 11.05

Kate Middleton szigorú házirendje

Ha eddig azt gondoltad, hogy a hercegnő élete csupa móka és kacagás, akkor ki kell, hogy ábrándítsunk! Ugyan anyagi gondjai nincsenek, ám rengeteg szabályt be kell tartania a királyi család tagjaként…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kate Middleton szigorú házirendje

Kate Middleton szigorú házirendje

Kate Middleton szigorú házirendje

Fotó megosztása:

Nem csak azt szabályozzák, hogy kivel és miről beszélgethet a palotán kívül, de bizony, ha nem szeretne Kate a rokonságnak csalódást okozni, akkor számos egyéb feltételnek is eleget kell tennie. Ez a most nyilvánosságra került lista minden bizonnyal sokkal tovább bővül majd még, ha júliusban napvilágot lát a kis trónörökös.

Sosem ihat alkoholt nyilvánosan helyen, persze ezek alól kivételesek a kötelező fogadások, ahol viszont minden esetben el kell fogadnia az italt (nyilván terhessége most felmenti ez alól) de abból maximum egy korty elfogyasztása engedélyezett.

Nem csókolhatja, puszilhatja, vagy simogathatja meg a Vilmost nyilvánosan, hiszen az angolok úgy tartják, hogy az ilyen intim pillanatok nem tartoznak másra.

Sosem léphet utcára olyan cipőben, amelyből esetleg kilógna a lábujja, így a szandálok is tiltólistásak a hercegnői gardróbban.

Mindig elegánsnak, és rendezettnek kell lennie a megjelenésének, és a szoknyája hossza maximum 15 cm-el érhet a térde fölé.

Nem vásárolgathat bármikor kedvére, hiszen hivatalosan minden ilyen alkalommal egy őrnek kell ügyelnie a biztonságára. Talán ez az a szabály, amelyet a legrugalmasabban kezelnek a palotában.

Az sem mindegy, hogy kikkel barátkozik, aki ugyanis a hercegnő barátnője szeretne lenni, előbb egy vizsgálaton kell átesnie, hiszen rendőrségi ügybe keveredett személyekkel nem ismerkedhet Kate.

A nyilvános szerepléseken kapott virágokat nem tarthatja meg, a palota azokat különböző kórházakba szokta szétküldeni ajándékként.

Mint ahogy senki más, így ő sem kezdeményezhet beszélgetéseket Erzsébet királynővel, meg kell várnia amíg férje nagymamája kérdez tőle.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss