2013.05.23.@ 02.05

Szépségből szörnyeteg?

Mi folyik Hollywoodban? Nem tudjuk, hogy ezek a szuper pasik az Oscar-díjra hajtanak-e, vagy szándékosan csúfították el magukat, de a régi külsejük nekünk sokkal jobban bejött!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szépségből szörnyeteg?

Christian Bale talán a Batman után egy új szuperhős maszkja mögé bújik, akinek a neve a Bajszos Kopasz? Félre értés ne essék, semmi bajunk a vállalható arc szőrzettel (még szép!), de ez mi? Még egy megoldás lehetséges: Mr. Bale talán egy motoros banda főnökét alakítja a következő filmjében. A hírek szerint nem, helyette viszont nagyon várjuk már az American Hustle-t, mert ilyen lesz a szereposztás: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, és Robert De Niro!

Közbeszólnánk Keanu Reeves ügyében is. Néhány napja Cannes-ban fotózták le a színészt, aki mi tagadás, kicsit elengedte magát. Az még hagyján, hogy jó néhány kilót felszedett, de ez a frizura! Mivel első rendezését jött reklámozni, talán azt gondolta, hogy egy jó direktor mindig szakadt, és kötelező unott ábrázattal vánszorognia?

Ewan McGregor motoros cuccát és cipőjét totál imádjuk, mert ez a pasi bizony nem öregszik! De hová tűnt a vöröses szőke haj? Egyébként bizonyára van valami oka annak, hogy a bajszát is feketére festette, de mi inkább kérnénk vissza az eredetit. Persze a Trainspotting következő részére készülve talán jó oka van arra, hogy radikális változtatásokat végezzen magán. Reméljük, hogy mindez nála is csak átmeneti…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss