2013.05.29.@ 16.05

Elkapták Jennifer Lawrence zaklatóját

Az éhezők viadala sztárja számára igazi rémálom volt az elmúlt pár hét: egy fickó éjjel-nappal üldözte őt. Végül már az FBI-nak is közbe kellett avatkozni…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elkapták Jennifer Lawrence zaklatóját

Zhao Hang Cong, furcsak neve ellenére is egy kanadai „rajongó” aki nem csak Jen-t, hanem testvérét Blaine-t is rendszeresen telefonhívásokkal zaklatta. A férfi, aki nyilvánvalóan mentálisan sérült, rendszeresen levelekkel és emailekkel bombázta Jennifer bátyját, hogy közelebb kerüljön a színésznőhöz. Azt állította, hogy ő Jézus reinkarnációja és mindenképpen védelmeznie kell Jennifer-t.

Jen és Blaine nem kíváncsiak Jézus reinkarnációjára

A kanadai zaklató még ezt is tudta fokozni! Kentucky-ba, a Lawrence-testvérek szülővárosába utazott, és ezt üzente a fivérnek: „Egyre jobban felidegesítesz azzal, hogy nem válaszolsz. Tényleg tudni akarod, hogy mit fogok tenni, ha nagyon felhúznak?” Úgy látszik azonban, hogy semmi okos nem jutott eszébe, Cong ugyanis a helyi rendőrségre ment a család címét követelve. Itt avatkozott közbe az igazságszolgáltatás!

Mivel azonban a férfi kanadai állampolgár, az FBI-nak kellett fellépnie, és csak ők hallgathatták ki. Miután kiderült, hogy ápolásra szorul, egy intézetbe szállították. Előreláthatólag ott is marad a tárgyalás végéig. Egy dolog biztos, a színésznő végre fellélegezhet!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss