Megérkezett Budapestre a Szikla

Hollywood egyik legkigyúrtabb akciószínésze, Dwayne ‘The Rock’ Johnson tegnap csekkolt be a Gresham Palotába, ugyanis nálunk forgatja következő gigaköltségvetésű filmjét, a Herculest.

2013.05.29. 16:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megérkezett Budapestre a Szikla

A 41 éves színész (és profi pankrátor!), akit a Halálos iramban-filmekből, az Izomagyakból és persze A Skorpiókirályból ismerhetsz, momentán szerintünk a leghatalmasabb darab pasi a fővárosban (193 cm magas és 120 kiló). Előreláthatólag négy teljes hónapot tölt majd nálunk, de ha Budapesten nem találod, ugorj le a közeli Pátyra, ahol már fel is építették az ókori görög helyszíneket.

Dwayne Zeusz fiát alakítja A Hercules: The Thracian Wars című filmben, amiben egyébként Voldemort testvére, Joseph Fiennes (Szerelmes Shakespeare) és a Harry Potter-filmek pálcaboltjának tulajdonosa, Ollivander (azaz John Hurt) is játszanak. Az akciójelenetekkel teli kalandfilmet az X-Men harmadik részének rendezője, Brett Ratner készíti, és ha minden igaz, még lehet jelentkezni statisztának. Itt a soha vissza nem térő alkalom csajok, ki akar egy közös képet a Sziklával?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss