2013.05.29.@ 11.05

Októberben jön a Bridget Jones 3!

És végre bejelenthetjük a nagy hírt: Helen Fielding írónő befejezte mindenki kedvenc könyvsorozatának új részét! Sőt, a könyv címét is elárulta, pár izgalmas infót is elhintett, ééés itt az első részlet is…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Októberben jön a Bridget Jones 3!

Bridget Jones: Mad About the Boy (magyarul: Bridget Jones: Megőrjít ez a fiú) lesz a címe a harmadik résznek, amiben visszakapjuk a régi öreg hősnőnket, aki továbbra is diétázik, túl sokat iszik, nem tud leszokni a cigiről és a magánélete még most is több mint zűrös. Sőt, közben kicsit idősebb is lett: a kiadó információ szerint a negyvenes évei végén jár. A regény 2012-ben játszódik, Londonban, és Helen Fielding elárulta azt is, hogy Bridget-et ezúttal a közösségi oldalak viccelik majd meg, és több gondja is lesz az internet miatt. Ebből a rövid kis részletből kiderül, milyen szituációkat kell elképzelni:

2012. október 24, szerda

23.27: Éppp most klikkeltem a KÜLDÉS gombra. Nemleszgázzz ugye?

Látják, ez a baj a modern időkkel. Ha még a kézzel írt levelek korában élnénk, egész biztos, hogy nem kezdem el kinyomozni a srác lakcímét, nem veszek elő tollat, papírt, borítékot, és nem ugrom le az utcára fél tizenkettőkor, hogy találjak egy postaládát. Ezzel szemben ez az üzenet most elment, és ehhez csak pár ujjmozdulat kellett, mint egy atombomba aktiválásához vagy egy Exocet rakéta kilövéséhez.

ELSŐ SZÁMÚ RANDISZABÁLY:

NE ÍRJ, HA RÉSZEG VAGY

Az egyelőre még titok, hogy ki a címben és a fenti idézetben is szereplő fiú: vajon Mark Darcy, Daniel Cleaver, vagy ki tudja, Daniel fia, esetleg egy fiatal gyakornok, vagy a pizzafutár? Szerinted?

(az idézet forrása: The Telegraph; fordította: Nagy Boldizsár)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss