Will Smith atlétában menti meg a világot

A Föld után című látványos scifiben Will szexibb és izmosabb, mint valaha. Szerintünk ő lesz a következő régi-új kedvenced, ezért összeszedtünk öt dolgot, amit tutira nem tudtál még a fickóról.

Will Smith atlétában menti meg a világot

Will és felesége, Jada olyan nagy rajongója a Föld után rendezőjének, M. Night Shyamalannak, hogy producerként is beszálltak a filmbe, és ők fizették ki a rendező által kért, nem is kevés tiszteletdíjat.

Azt tudtad, hogy Jada előtt már egyszer nős volt? Sheree Fletchertől egy gyermeke született és több, mint három évig voltak együtt. A hölgy azóta is Sharee Smith néven forgat!

Neo szerepét a Matrix-ban viszont nem fogadta el. Sem Mr. Smith szerepét, amit végül Brad Pitt kapott. Vajon azóta megbánta?

Will a Legenda vagyok című filmben

Az amerikai sajtó Mr. Júliusnak becézi, mert többnyire ő hozza minden évben a nyár legnagyobb bevételeit produkáló filmjeit. Gyanítjuk, hogy ez most sem lesz másként.

Nagy Kanye West rajongó! Nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy szívesen énekelne együtt a sztárral. Ki tudja, talán ha a Kardashian-baba megszületik még erre is sor kerülhet!

Még több

friss