Jesse Metcalfe, nyírd le nálunk a gyepet!

Bármennyire irigykedünk, tény, hogy Jesse és menyasszonya Cara Santana szuperül mutatnak együtt! Főleg, ha a dögös vőlegény egy szál shortban sétálgat a barátnőjével…

Jesse Metcalfe, nyírd le nálunk a gyepet!

Mintha csak a Cosmóban olvasták volna! Mi is rendszeresen tanácsoljuk, hogy ha mindketten szerettek sportolni, akkor ezt a legjobb együtt csinálni! (Az izzadás utáni közös zuhanyzás már csak hab a tortán!) Azt ugyan nem tudjuk, hogy egykori kedvenc kertészünk, aki nagy erőkkel forgatja a Dallas újabbnál újabb epizódjait, mennyit edz hetente, de az biztos, hogy sok szégyellni valója nincs. A menyasszonyával bátran sétálgatott LA utcáin egy szál rövidnaciban, és amilyen szerelmesek Carával, észre sem vették, hogy mindenki őket bámulja.

Talán a zuhanytól, talán az edzéstől éheztek meg, de röviddel ezután egy étterem felé vették útjukat, és még arra is volt gondjuk, hogy színben összepasszoló legyen a ruha, amit viselnek (hát nem zabálnivalóan cukik?).

Arról egyelőre nem tudunk, hogy a pár babát tervezne, de képzeld, mielőtt betértek az étterembe, megálltak egy járókelővel beszélgetni és megcsodálták a bébit a mózeskosárban. Ki tudja, Hollywoodban ezen a nyáron amúgy is baby-boom van, talán ők lesznek a következő pár a nagy bejelentéssel?

Még több

friss