Jen nem hívja meg a mamát az esküvőre

Élete egyik legszebb napjára készül a színésznő, de egy valakivel tutira nem szeretné megosztani ezt az élményt, méghozzá a saját édesanyjával!

Jen nem hívja meg a mamát az esküvőre

Már vagy tíz dátum felmerült, hogy pontosan mikor mondja ki a boldogító igent Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux. A találgatásokból csupán annyi helytálló, hogy még idén nyáron, viszont egy dolog tuti: a színésznő nem szeretné, ha édesanyja jelen lenne az esküvőn. Ez azért elég durva nem? A rossz viszony azóta tart, hogy a mama, Nany Daw magánéleti titkokat kiteregető könyvet írt a saját lányáról.

Jen anyukája, akinek szenvedélye az írás

Nyolc év mosolyszünet után ugyan valamennyire békét kötöttek egymással, de sokat elárul, hogy Jen akkor sem hívta meg édesanyját, amikor Brad Pittel állt oltár elé. Most 13 évvel később később pedig ugyanerre készül: a mama tiltólistára került. A hírek szerint a sztárpár nagyon intim ceremóniát szeretne, ahol tényleg csak azok lennének jelen, akik közel állnak hozzájuk. A jelek szerint Nancy nem tartozik közéjük, hátha még elkottyint valamilyen titkot!

Még több

friss