7 sorozatsztár, akit nehezen engedtünk el

A legutóbbi Trónok Harca-epizód rengeteg nézőnél okozott maradandó sokkot, pedig nem ritka a sorozatok történetében, hogy egy-egy kedvenc váratlanul távozik. Továbbolvasás csak saját felelősségre!

7 sorozatsztár, akit nehezen engedtünk el

John Locke – Lost

Lock igazi sikertörténet volt. Lábra állt és megtalálta önmagát a szigeten. És mintha minden titkot előbb tudott volna, mint a társai. Még mindig nem hisszük el, hogy Ben Linus a nyaka köré tekerte a zsinórt!

Mrs. Landingham – Az elnök emberei

Még maga az elnök is az öklét rázta a templomban és azt harsogta: ez nem volt fair! Hát ez nagyon nem. Kedvenc nagyink nagyon boldog volt az új autója miatt, ami néhány órával később a halálát okozta. Értelmetlen halála volt, és nélküle már nem volt ugyanolyan a sorozat!

Ryan Chappelle – 24

Ki felejthetné el azt a halált, ami először töri meg Jack Bauert? A CTU vezetőjének kivégzésétől hősünk is annyira megborult, hogy percekig ütötte a kormányt az autójában őrjöngve. Nem hittük el, hogy megteszi, de sajnos muszáj volt.

Lori Grimes – The Walking Dead

Az kizárt, hogy egy gyermekét váró anya meghalljon! Főleg, hogy ő az egyik legfontosabb szereplő a sorozatban. Az sem segített különösebben, hogy kisfiának kellett lelőnie az édesanyját. Percekig kapkodtuk utána a levegőt.

Eddard Stark – Trónok Harca

Azóta persze tudjuk, hogy néhányan még a családból szintén kénytelenek voltak elhagyni az árnyékvilágot, de a legkedvencebb hősünk halálát nehezen emésztettük meg.

Még több

friss