A 4 új kedvenc sorozatsztárod

A fél világ egy új sikersorozatról beszél, a Da Vinci démonairól, ami legalább olyan izgalmas, mint a Spartacus, olyan szövevényes a sztorija, mint a Borigiáknak, misztikus, ahogy A Da Vinci-kód volt, és annyi szexi pasi szerepel benne, mint talán még soha semmiben…

A 4 új kedvenc sorozatsztárod

A műsort néhány blogon csak V-nyakú sorozatnak nevezik, mert a srácok mind szexi, mélyen kigombolt felsőkben rohangálnak benne, ahogy az a középkori Fitenzében szokás volt. A sorozat a fiatal, huszonéves Leonardo Da Vinciről szól, aki a kor legtehetségesebb művésze, a zseniális találmányai miatt pedig a Mediciek és egy titkos társaság is szeretné a közelében tudni. Ő viszont nagyon agyafúrt, és nem igazán szeretne senkinek a pártjára állni, ami miatt persze meggyűlik majd a baja a környezetével.

A főhőst a dögös angol színész, a 32 éves Tom Riley alakítja, akinek ez az első nagyobb szerepe, de találkozhattál már vele a Cukrosnéni és a Boldogtalan igenek című filmekben is.

De lehet, hogy a kedvenced mégis Tom Bateman lesz, aki Giulino Meidicit alakítja, méghozzá gyakran elég kevés ruhában, ahogy azt a lenti képeken is láthatod.

Blake Ritson a Medici család egyik ellenségét, Girolamo Riariót játssza, vagys az egyik főgonoszt, pedig egyébként nagyon cuki arca van (egyébként láthatod majd őt Jennifer Lawrence mellett a Serenában is).

Da Vinci legjobb barátját, Zoroastert pedig a jóképű Gregg Chillin alakítja (Bor, mámor, Provance), aki kevesebb arcszőrzettel még helyesebb, nézd csak:

Halljuk, neked melyikük lesz a kedvenced?

Még több

friss