Jön az SJP-cipőkollekció

Végre eljött ez a pillanat: a Manolo Blahnik cipők királynője, Sarah Jessica Parker végre saját cipőkollekcióval rukkol elő! Vajon milyen topánokat tervez?

Jön az SJP-cipőkollekció

Mi jut eszedbe elsőként a Szex és New York főszereplőjéről? Naná, hogy a gyönyörűséges lábbelik! Nem véletlen, hogy még egy olyan epizód is született, aminek a címe „A nő joga a cipőhöz” (tudod ez az a rész, amikor Carrie elhagyja a vadiúj Manolo tűsarkúját).

Az pedig pláne nem véletlen, hogy Sarah Jessica Parker eldöntötte, hogy saját cipőkollekciót dob piacra, méghozzá pont a Manolo Blahnik egyik neves tervezőjével karöltve. A márka az SJP nevet kapta, és a lábbelik mellett táskákat és kabátokat is kínálnak majd (az árak körülbelül 200 és 300 dollár között mozognak). „Tudom, hogy ez az, amit az emberek vártak tőlem, főleg a szerepem miatt. Ráadásul tíz éven keresztül én is egyfolytában magassarkúban „éltem”. Előfordult, hogy 18 órán keresztül abban voltam, és egy percre sem bújtam ki belőle. Sajnos pont ezért már csak ritkán tudok viselni tűsarkút, de most újra kiélhetem magam a tervezésben.”

Hű, már nagyon várjuk, hogy Parker kisasszony milyen topánokat tervez: Carrie-sen merészeket vagy inkább SJP-sen visszafogottakat?

Még több

friss