Tombol a nyár az F&F-nél

Nemrég jelent meg a legújabb online magazinunk a Tombol a nyár különkiadás, amiben a világ legdivatosabb városaiból merítünk ötleteket a stílusos nyári megjelenéshez.

Tombol a nyár az F&F-nél

Bepillantunk Kate Bosworth és Kristen Stewart ruhatárába, hogy megtudjuk, a hírességek mit viselnek idén nyáron, és megmutatjuk, hogyan kreálhatsz hasonló stílust az F&F segítségével. Emellett tuti tippeket adunk férfidivatból, végül pedig a móka sem marad ki: játssz a DIVAT – AZ ELSŐ SORBAN játékunkkal.

A következő nyári trendeket ajánljuk:

Lezser csajos: Idén nyáron vedd lazára a figurát minimális szabással, semleges árnyalatokban.
Vonalvezetés: A ceruzaszoknya a női ruhatár kulcsfontosságú darabja. Munkába és esti kimenőre is tökéletes. Egyszerű csíkos pólóval nagyszerű és sikkes hétköznapi viselet.

Retro korszak: Chanel és Moschino az 1960-as évek divatja előtt tisztelgett, amikor az A-szabású ruhához merész, vastag keretes napszemüveget választott – minél nagyobb, annál jobb!

70-es évek minimalizmusa: Könnyen magadévá teheted Givenchy minimalista stílusát. Vegyél egy könnyű blúzt a ’70-es éveket idéző trapéznadrággal. Arany díszítéses fehér övvel igazán lenyűgöző.

Jól szabottan: A Gucci 2013-as nyári kifutója is bebizonyította, hogy idén nyáron kötelező darab a kétrészes fehér szett feltűnő arany kiegészítőkkel.

További információ: www.ffdivat.com

Még több

friss