Támadnak a szexi pasik a 300 folytatásában

Valld be őszintén, hogy a 300 című filmet te sem a látványos harcjelenetek, hanem a látványos kockás hasizmok miatt csípted igazán! Jó hírünk van: izmos pasikból érkezik az utánpótlás!

Támadnak a szexi pasik a 300 folytatásában

Fogadjunk, hogy akkor jegyezted meg először Gerard Butler nevét, amikor a 300 című moziban megvillantotta mind a hat kockáját. Na és arra is tennénk egy kisebb összeget, hogy az arany testfestés, az orrékszerek és a gonoszsága ellenére is felfigyeltél a félisten Xerxészre. Na akkor szuper hírünk van: érkezik a film folytatása, a 300: Rise of an Empire, aminek ő lesz az egyik főszereplője. Rodrigo Santoro valóban egy félisten, és erről már meggyőződhettél, amikor láttad az Igazából szerelemben szexi építészként.

Rodrigo a hétköznapokon is félistennek néz ki

De emberére akad, mert a görög sereg vezetője Gerard Butler után Sullivan Stapleton lesz. A Themisztoklészt alakító pasi eddig főleg krimikben játszott, de ezek után tuti a csajok álma lesz.

Sullivan tóga nélkül , civilben

Neked melyikük tetszik jobban: az aranyba borult félisten vagy a kigyúrt harcos? Ha nem tudsz dönteni, akkor kedvedre gyönyörködhetsz a film előzetesében, mert a mozira egyelőre várni kell, mivel csak jövőre mutatják be.

Még több

friss