A legszexibb új sorozatok ősztől

Éppen csak lefutottak kedvenc sorozataink évadzárói, már most ízelítőt kaptunk az ősszel induló vadonatúj sorozatokból. Szerencsére jó pasikból nem lesz hiány: egymással vetélkedő testvérpár, egy srác paranormális képességekkel és egy űrkori Rómeó. Vajon ki lesz a következő kedvenc?

A legszexibb új sorozatok ősztől

Az amerikai CW csatornának eddig is számos kultsorozatot köszönhetünk. A Gossip Girl, a Vámpírnaplók és a Carrie naplója után idén ősszel is kapunk tőlük bőven izgalmas sztorikat, szexis jeleneteket és persze szuper pasikat!

Ha te is imádod nézni Stephen Amell meztelen felsőtestét A zöld íjászban, akkor a Tomorrow’s People is biztosan tetszeni fog, mivel unokatesója a főszereplő benne: előzetest és képeket elnézve pedig a sármos külső pedig bizonyára családi vonás. A sztori kicsit az X-menéhez hasonló: a srác rájön, hogy paranormális képességei vannak, majd elrabolják és csatlakoznia kell egy csapat szuperhőshöz, akikről nem tudja eldönteni, hogy jók vagy gonoszak-e. Izgalmasan hangzik, nem?

Végül egy hipermodern Rómeó és Júlia feldolgozást kapunk még ősszel. A távoli jövőben játszódó sztoriban van minden: fiatalon elválasztott szerelmesek, futurisztikus űrelemek, lázadás, és persze egy pasi, akinek pillantásáért mi is szembeszállnánk családunkkal. Ő Matt Lanter, az űrkorszak Rómeója.

A Reign című széria a fiatal Stuart Máriát állítja középpontba, de mi sokkal inkább kíváncsiak vagyunk a fiatal uralkodónő kegyeiért küzdő két testvérre. Francis herceg (Toby Regbo) és törvénytelen testvére (Torrance Coombs, már a Tudorokból ismerős lehet) szerelmi háromszögbe bonyolódnak Máriával. Mi sem tudnánk választani közülük.

Ja, és persze ne felejtsd: ősszel jön a Vámpírnaplók spin-offja, az Originals, benne a dögös Klausszal!

Még több

friss