Johnny Depp elveszítheti a látását

Mostanáig csak a közvetlen környezete tudta, hogy miért viseli szinte mindig napszemüveget a dögös sztár. Egy most megjelent interjúban Depp azonban szokatlanul őszinte volt.

Johnny Depp elveszítheti a látását

„Olyan vak vagyok, akár egy denevér – nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak a színész. Születésemtől kezdve gyakorlatilag vak vagyok a bal szememre a jobb szemem pedig olyan rossz, hogy szemüveg nélkül szinte semmit sem látok. Az orvosok szerint sajnos az sem kizárt, hogy tovább romlik mindkét szemem…” Ez tehát a magyarázat a szuperdivatos dioptriás szemüvegekre, ami nélkül Johnny-t szinte soha nem is látjuk.

„A szemem romlása sajnos visszafordíthatatlan, egyik sem műthető, és kontaktlencsét sem tudok viselni. Képzelhetitek, hogy forgatáskor ez mennyire rossz!” Na igen, híres szerepeit például az Ollókezű Edwardot és Jack Sparrowt mind szemüveg nélkül forgatta! „Ilyenkor nagyon fontos, hogy felkészült legyek, hiszen tulajdonképpen tíz centire az orromtól látok csak, a többi jótékony homályba vész…” Tulajdonképpen ezek után csak egyet tudunk mondani: le a kalappal Mr. Depp előtt!

Még több

friss