Kelly Rowland kipakol Beyoncéről

Pár napja jött ki az énekesnő új dala, a Dirty Laundry (Szennyeskosár), amiben végre őszintén mesél arról, milyen érzés a világsztár testvére árnyékában élni. És ez még nem minden…

Kelly Rowland kipakol Beyoncéről

Hallottad már a botrányos számot? „Miközben a nővérem a színpadon állt, és mindenkit lenyűgözött, én bezárva éltem, mint egy madár a kalitkában” – énekli Kelly, aki később még jobban kifakad. „Évekig nem is akartam zenélni, miről is daloláshattam volna? Úgyis ő a nagy sztár, az én hülyeségeimre nem kíváncsi senki.” A Dirty Laundry-ból kiderül, hogy végül mégis túltette magát az irigységen, és legjobb barátnők tudtak maradni.

A sztorinak azonban még nincs vége: Kelly ugyanis nemrég egy tévéműsorban is szerepelt, ahol megkérdezte tőle a talkshow vezetője, mi a legidegesítőbb tulajdonsága Beyoncénak. „Az, hogy nyálas” – válaszolta nevetve. Később pedig hozzátette: „Beyoncé túl sok dolgot akar csinálni egyszerre, és bár nagyon szuper agya van, ez a tempó embertelen, amit magának diktál.” Egy kicsit ez is úgy hangzik, mintha még irígy lenne a nővérére, de reméljük ettől nem romlik meg a kapcsolatuk.

Még több

friss