Vilmos az exeivel bulizott

Őrült hétvége volt a palotában! Vilmos hat (!) exével futott össze egy esküvőn, és megvolt az első téves bébiriasztás is!

Vilmos az exeivel bulizott

Mintha szegény Kate-nek nem lenne elég baja! Az utolsó pillanatban le kellett mondania egy esküvőt, hiszen a folyamatos hőhullám miatt nagyon oda kell figyeljnie arra, nehogy előbb szülessen meg a trónörökös trónörököse!

Pedig minden okos nő tudja, soha nem mehetünk biztosra, főleg az ex-barátnőkkel kapcsolatosan. De reméljük, hogy idegeskedésre semmi ok, annak ellenére, hogy Will megjelent Lady Melissa Percy és Thomas van Straubenzee menyegzőjén, és össze is találkozott szám szerint hat darab volt barátnőjével. Az évek során annyit írtak az ifjú hercegről, hogy el is feledkeztünk róla, hogy fiatalon milyen csélcsap volt!


Jucca Craig, Natalie Hicks Lobbecke és Davina Duckworth-Chad


Rosie Van Cutsem, Olivia Hunt és Vilmos első barátnője, Rose Farquhar

Végignézve a hölgyek sorát, kétségünk sem lehet afelől, hogy Vilmos jól választott, mikor az ő lánykérésére került a sor. Bár igaz, ami igaz, Pippa azért rajta tartotta szemét a leendő apukán!

Bár sokáig nem is nagyon kellett vigyázni a hercegre, hiszen a palota fölött megjelenő mentőhelikopter némi bajt sejtetett: bennfentesek szerint megvolt az első téves riasztás! De szerencsére a bébi nem érkezett meg idő előtt, és Kate jól döntött, hogy nem ment el bulizni. Apuka azonban csapot, papot és esküvőt is otthagyott, hogy felesége mellett legyen. Őrült izgatottak lehetnek mindeketten, de már csak pár hét és megszületik a bébi!

Még több

friss