Ismered az igazi Blig Ringet?

A nyár egyik botrányfilmjének bemutatója már csak néhány napra van. Addig is megmutatjuk a történet eredeti szereplőit!

Ismered az igazi Blig Ringet?

A The Bling Ring Sofia Coppola filmje arról a néhány fiatalról, akik rendszeresen törtek be hollywoodi sztárok otthonába, és loptak el mindent, ami menő és elegáns. A kifosztottak között volt Paris Hilton (többször is jártak nála!) Lindsay Lohan, Audrina Partridge, Orlando Bloom és James Franco is!

A banda vezére Rachel Jungeon Lee volt, akit jogerősen két évre ítéltek. Többek között azért is ő ült a legtöbbet, mert manipulatív természetével befolyásolta a többieket. Katie Chang játssza majd a filmben.

Emma Watson azt nyilatkozta, hogy nagyon nehéz volt azonosulnia Alexis Neiers karakterével, mert semmi közös nincs bennük. Ennek a nyilatkozatnak Alexis biztos nem örült, de most mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy nem olyan rossz ember ő: éppen könyvet ír tapasztalatairól, szerinte ugyanis az igazi sztorit még nem mesélte el senki!

Courtney Leigh Ames talán kevesebb büntetést kapott volna, ha nem dühíti fel a bírót azzal, hogy egy LiLótól lopott nyakláncban parádézik a tárgyaláson. „Furcsa, hogy az egész rablást azért csináltuk, mert imádtuk a celebeket, és szép lassan mi is azzá válunk…” – mondta. Claire Julian kicsit szőkébb mint Courtney, de biztos, hogy szuper lesz a filmben!

Még több

friss