Kristen Bell kezét a Twitteren kérték meg

Tegnap sor került az év legviccesebb lánykérésére. A színésznő a közösségi oldalon kérdezte meg pasiját, nincs-e kedve összeházasodni, mire a srác szintén a nyilvánosság előtt válaszolt neki.

Kristen Bell kezét a Twitteren kérték meg

Hát így kezdődik egy boldog házasság 2013-ban! „@daxshepard1 nem veszel el feleségül? Xo #mindenkinekjogavanaházassághoz, #aszerelemazszerelem” – tweetelte délután háromnegyed 5-kor a sztár, majd közel másfél óra múlva érkezett is a válasz: „@IMKristenBell Fuck Yes!!!!!!!!!!!” (Ezt inkább nem fordítanánk le).

A sztorihoz hozzátartozik, hogy Deax Shepard (aki hat éve jár Kristennel és már van egy kislányuk is) 2010-ben már megkérte a színésznő kezét, de ezt a korábbi eljegyzést felbontották, mondván, csak akkor házasodnak össze, ha majd a meleg és leszbikus barátaiknak s joga lesz oltár elé állni. Most, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság új határozatban jelentette ki, hogy a legálisan összeházasodott azonos nemű párokat ugyanolyan jogok és juttatások illetik meg, mint a heteroszexuális párokat, végre tényleg megtartják az eljegyzési bulit! Hm, akkor ez azt jelenti, hogy Kristent hamarosan menyasszonyi ruhában is láthatjuk? Nagyon reméljük!

Szerintetek mi történik ezen a képen Kristen és Dax között?

Még több

friss