Fesztiválozz bacimentesen!

A legjobb koncertek helyett orvoshoz rohanni idén sem menő. Tarts be néhány szabályt, hogy a féktelen bulizás nehogy fertőzéssel vagy betegséggel végződjön.

Fesztiválozz bacimentesen!

A non-stop partizástól legyengült szervezeted kevésbé ellenálló a fertőzésekkel szemben. Ezért nem árt, ha ezeket betartod, ha a Szigeten, VOLTon vagy Balaton Soundon bulizol:

– A fertőtlenítés legyen az új mantrád. A buli hevében nem mindig tudsz kezet mosni, ezért kézfertőtlenítő törlőkendő mindig legyen nálad. Evés-ivás és sminkelés előtt kötelezőek!

-Ha kontaktlencsét viselsz, legalább a fesztivál idejére válts naponta eldobható változatra. Praktikusabb és sokkal higiénikusabb, és még attól sem kell paráznod, hogy kiesnek és elhagyod őket.

-Üvegből és dobozból inni kockázatos: a gyárban és a szállítás során rengeteg baktérium megtelepszik rajtuk. Az italokat inkább öntsd ki papírpohárba. A koccintás ugyan kevésbé lesz hangos, de legalább tuti nem kell orvoshoz rohanni.

-Ne feledkezz el egy túlélő gyógyszercsomagról sem! A fejfájás és lázcsillapító alap, de gondolj a kalciumra is, ha véletlenül megtámadna egy darázs.

-Vigyázz a lábadra is! A poros környezetben a flip-flop papucsot és a mezítláb járkálást felejtsd el, de a szűk cipőket sem fesztiválozáshoz találták ki. A könnyű vászoncipő viszont az igazi fesztiváldarab!

Még több

Fesztivál