2013.07.03.@ 13.07

Riadó! Beindult a királyi babavárás!

Most már tényleg bármelyik pillanatban megérkezhet a trónörökös! Éppen ezért Kate Middleton és Vilmos herceg mindent előkészítenek, hogy a királyi-bébit tökéletesen fogadhassák.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Riadó! Beindult a királyi babavárás!

Pontosan két hét van hátra a trónörökös érkezéséig, hiszen Kate Middleton július 13-ra van kiírva. De mivel könnyen előfordulhat, hogy a baba előbb születik meg, a hercegnő a legutolsó részletig elintézte a tennivalóit:

A mama is legyen tökéletes

Egy hercegnőnek még a szülőágyon is makulátlanul kell kinéznie! Kate a napokban beugrott a Rosano Ferretti hajszalonba, ahol laza 1500 fontért, vagyis 50 ezer forintért levágatta és befestette a haját. Az tuti, hogy amikor elhagyja a kórházat, akkor is szuper lesz a sérója!

Bababútorok kipipálva

A kismama a babaszoba berendezését sem akarta az utolsó pillanatra hagyni, ezért már két hete beszerezte az utolsó bútordarabokat is. A hírek szerint cuki virágmintás szövetre szavazott. Biztosan nagyon meghitt hangulat várja majd a bébit a Kensington Palota 1A lakosztálya, ahol laknak majd.

Nyugtató zene összeállítva

Kate tényleg mindenre gondol, ezért még olyan zenelistát is összeállított, ami nyugtató hatással lesz rá a szülőszobában. De állítólag a klasszikus szólamoknál jobban csípi a popslágereket, így még az egyik kedvence, Bruno Mars több száma is felkerült az iPodjára. Sőt, egy neves zeneszerző, Paul Mealor kifejezetten a trónörökös számára még egy altatódalt is írt.

Riadó-terv

Mivel most már tényleg bármelyik pillanatban beindulhat a szülés, ezért Kate egy tapodtat sem mozdul Vilmos mellől és jelenleg walesi otthonukban vannak. Ha pedig előbb kéne a kórházba menniük, egy helikopter áll a rendelkezésére, ami Londonba viszi.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss